یک عکس، یک متن
درج تصویر یک نویسنده زن روی اسکناس
به گزارش مهر، چهره نَن شِپِرد، نویسنده اسکاتلندی که در رمان کلاسیکش «کوهستان زنده» به اکتشاف در کوهستانهای کرنگورم پرداخته است، روی یک اسکناس جدید پنج پوندی اسکاتلند نقش خواهد بست، اتفاقی که بسیاری از اهالی قلم این کشور از آن استقبال کردهاند.
کارخانه اسرارآمیز آیفون در چین
تاکنون درهای این کارخانه سری روی هیچکس جز کارکنانش باز نشده بود، ولی پس از اتهاماتی از قبیل کار کشیدن سخت از کارمندان این کارخانه در ازای حقوق کم، درها برای اولینبار روی روزنامهنگاران خارجی باز شد.
به گزارش مشرق، قبل از ورود به خط مونتاژ، چهره کارمندان توسط گیتهای امنیتی شناسایی و ساعت ورودشان ثبت میشود. بیش از 50 هزار کارمند به منظور مونتاژ گوشیهای اپل در کارخانه مشغول به کار هستند؛ کارخانهای که وسعت آن به بزرگی 90 میدان فوتبال است. از آنجا که هیچکس حق وارد کردن گوشی، دوربین و هرگونه وسیله ضبط را به خط مونتاژ ندارد، کارمندان ملزم به عبور از در تشخیص فلز هستند. چنین امنیتی برای این است که جزئیات فناوری سری این کمپانی، درز نکند.