جامجم آنلاین: یک مرد هندی 72 ساله برای سی و هفتمین بار در امتحانات دبیرستان شرکت کرد تا بتواند ازدواج کند.
کد خبر: ۸۹۲۵۱
به گزارش روزنامه تایمز هندوستان شیوا چاران وقتی 35 سال داشت قسم خورد تا زمانی که در امتحانات دبیرستان قبول نشود ازدواج نخواهد کرد. اما از آن زمان تاکنون هر بار از درس ریاضی نمره نیاورده و مردود شده است.
چاران که هم اکنون در منطقه بیهرور در راجستان به پیشه کشاورزی مشغول است گفت: «قبولی در امتحان ریاضی دبیرستان برای من نه تنها موفقیت بزرگی است بلکه دری به روی ازدواج است!»
پیرمرد 72 ساله در ادامه گفت در طول این سالها همه دروس دبیرستان را قبول شدهام الا درس ریاضیات را. من همیشه از کودکی با ریاضیات مشکل داشتم. ولی مطمئنم این بار از پس آن برخواهم آمد.»
او که معمولا در طی این سالها در دبیرستان با اولیای دانشآموزان یا مراقبان امتحان اشتباه گرفته میشود گفت: «بزرگترین امید زندگیام پیروزی و موفقیت در امتحان ریاضیات است.»