اسرار جزیره

کمتر کسی است که Jonathan Blow سازنده بازی شاهکار Braid را نشناسد؛ عنوانی که احتمالا بهترین بازی مستقل نسل هفتم به شمار می‌‌رود.
کد خبر: ۸۷۵۶۱۵
اسرار جزیره

به گزارش جام جم کلیک، ساخته جدید سازنده The Witness در سبک معمایی و گشت و گذار این هفته برای PS4 و PC منتشر می‌‌شود.

شما وارد جزیره‌‌ای متروک با شرایط آب و هوایی متفاوت می‌شوید و معماهایی پیش رویتان قرار می‌‌گیرد که حل کردن هر کدام کلید دستیابی به پاسخ معماهای بعدی است.

در بازی حدود 650 معما وجود دارد که بازی تلاش می‌‌کند خلاقیت شما در حل آنها و پیدا کردن راه‌حل را باز بگذارد و تا حد امکان کمترین راهنمایی را به بازیکن ارائه کند.

البته برای اتمام بازی حل کردن تنها تعدادی از این معماها کفایت می‌‌کند. دوستداران جاناتان بلو، بازی‌‌های مستقل و عناوین ماجراجویی، این عنوان را همچون نان شب خود در نظر بگیرند.

راستی اگر از طرفداران سری بازی‌‌های LEGO هستید، این هفته می‌‌توانید LEGO MARVEL’s Avengers را تجربه کنید.

ضمیمه کلیک

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها