به گزارش جام جم آنلاین، دکتر صدیقه عسگری دستجردی، محقق پژوهشکده قلب و عروق دانشگاه علوم پزشکی اصفهان و مجری این طرح تحقیقاتی گفت: آب انار منبع غنی آنتی اکسیدانها و پلی فنولها است و با مکانیسمهای مختلف سبب افزایش سلامت انسان به ویژه سلامت قلب و عروق میشود.
او افزود: بیش از 2هفته به افراد داوطلب مبتلا به فشار خون، مصرف آب انار تجویز شد و تحقیقات نشان داد مصرف 150میلی لیتر آب انار در روز بین ناهار و شام نه تنها سبب کاهش فشار خون سیستولیک و دیاستولیک می شود بلکه بسیاری از ریسک فاکتورها همچون بیماریهای التهابی قلبی و عروقی را نیز کاهش می دهد.
دکتر عسگری دستجردی افزود : نتایج این تحقیقات همچنین نشان داد که ترکیبات مفیدی همچون آنتی اکسیدان با مصرف آب انار در کوتاه مدت اثرات ضد التهابی و کاهنده فشار خون روی بیماران مبتلا به فشار خون را از بین می برد.
به گفته این محقق مصرف آب انار میتواند در پیشگیری و درمان بیماریهای قلبی- عروقی و بهبود عملکرد آندوتلیوم مؤثر باشد.
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتوگو با جام جم آنلاین:
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
جواد فروغی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتوگو با جام جم آنلاین:
در گفتوگوی «جامجم» با معاون دانشجویی دانشگاه الزهرا(س) مطرح شد