گاهی اوقات شیر مادر برای سیر شدن نوزاد به قدر کافی نیست و باید از مکمل های اضافی یا جایگزینی برای شیر مادر استفاده شود.
طبق مطالعات محققان، شیر دام حاوی لاکتوز، نوعی قند است که هضم آن برای بسیاری از افراد دشوار است، درحالیکه شیر نارگیل حاوی چنین ترکیبی نیست.
دکتر جوش اَکس، کارشناس تغذیه آمریکا، بعد از مطالعات گسترده دریافته است که شیر نارگیل بهترین گزینه بعد از شیر مادر است.
به گزارش مهر، وی در این باره می گوید: «در کشورهایی نظیر سریلانکا، مالزی، تایلند و ویتنام، در مواقعی که شیر مادر برای نوزاد وجود ندارد یا نوزاد نیاز به مکمل های اضافی دارد، شیر نارگیل به شکل گسترده ایی به جای شیر گاو استفاده می شود.»
شیر نارگیل، فاقد کلسترول است، در حالیکه ارزش انرژی آن به ازای هر ۱۰۰ میلی لیتر، ۷۵ کیلوکالری بوده و کل میزان چربی موجود در آن یک تا ۳ درصد و کربوهیدرات آن، ۱۵ تا ۱۶ درصد است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
اسماعیل حلالی در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد
نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید به مناسبت هفته بزرگداشت شهدا در گفتوگوی اختصاصی با روزنامه «جامجم» مطرح کرد
در پانزدهمین سالگرد تأسیس شبکه مستند سیما با حسین زارعزاده گفتوگو کردیم