الان چه می‌کنند؟

روزهای خانه‌نشینی آقای کلنل

نسل جدید تلویزیون‌بین در ایران، فتحعلی اویسی را بیشتر با سریال‌های طنز تلویزیونی و مهم‌تر از همه، سریال بدون شرح و تکیه کلام «دیجیتالم کجا بود» می شناسد. برای حرفه‌ای‌ها ولی اویسی در سینما کارنامه موفق‌تری دارد،‌قطعا البته در بازیگری و نه در کارگردانی.
کد خبر: ۸۴۸۲۱۰

بازی به یادماندنی اویسی در فیلم ناخدا خورشید،‌هیچ گاه از اذهان سینمادوستان خارج نمی شود. چهره کلنل که سرکرده اوباش تبعید شده در این فیلم بود، با بازی اویسی به قدری تاثیرگذار بود که تا سال‌ها او را با این فیلم می شناختند. او همچنین نقش آفرینی خوبی در فیلم سرب مسعود کیمیایی و جهان پهلوان تختی افخمی و بانوی مهرجویی ایفا کرده است. با این حال ولی در مقام کارگردانی تنها در فیلم «مریم و میتیل» تا حدی موفق ظاهر شده است.

فتحعلی اویسی در روستای فردو که این روزها به دلیل سایت هسته‌ای‌اش، نه در ایران که در جهان نامی آشناست، زاده شد. او فارغ‌التحصیل کارگردانی و بازیگری سینما از دانشگاه ایالتی تگزاس آمریکا در سال 1353 است. اویسی در همان سال فارغ التحصیلی البته به ایران بازگشت و با فیلم «قدغن» علیرضا داوودنژاد رسما وارد سینما شد.

فارغ از نقش‌آفرینی‌های بیادماندنی اویسی در برخی فیلم‌های سینمایی، اشتهار او بیشتر در پی بازی‌های تلویزیونی‌اش اتفاق افتاد. سریال‌های طنزی مثل زیرزمین، بدون شرح، کمربندها را ببندیم و باغچه مینو بیش از پیش نام او را سر زبان‌ها انداخت. اینها اما تنها نقش‌های تلویزیونی اویسی نبود. او از سال 1363 تا 1391 تقریبا در 35 کار تلویزیونی بازی کرد. در سینما هم البته کارنامه او سبک تر نبود، او بین سال‌های 1357 تا 1391 در 37 فیلم بازیگری یا کارگردانی کرده است. به رغم کارنامه پربار سینمایی و تلویزیونی ولی موتور بازی‌های پرتعداد اویسی در یکی دو سال اخیر انگار از حرکت ایستاده است. تنها خبر منتشر شده از اویسی، بازی او در یک تله فیلم به کارگردانی افشین صادقی در اوایل امسال بود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها