به گزارش ایسنا، برومند در این مراسم گفت: در سالهای گذشته اجرای نمایش به این راحتی نبود، هنرمندان نسل ما بسیار تلاش کردند و اکنون شما حاصل زحمات من و دیگر هنرمندان هستید. شما بهترین جایزه و بزرگداشت برای من هستید. در ادامه رضا بابک، بهرام شاهمحمدلو، علی مرادخانی، محمد ابراهیم الهیتبار و فاضل عبادی با حضور روی سن از مرضیه برومند قدردانی کردند.
فاضل عبادی، مدیرکل ارشاد استان همدان هم در مراسم اختتامیه جشنواره، تئاتر را مادر همه هنرها دانست و اظهار کرد: در این دوره از جشنواره مهمانهایی از استانهای مختلف ایران و ده کشور جهان در همدان حضور داشتند.
این مسئول حضور 130 هزار تماشاچی در طول برگزاری جشنواره را مهر تائیدی بر ادامه راه این جشنواره در همدان دانست.
در ادامه شهرام کرمی در این مراسم گفت: امروز خانواده تئاتر داغدار یکی از بهترین هنرمندان این عرصه است، او با بزرگداشت جانباختگان فاجعه منا و ابراز همدردی با خانواده آنان، یاد و خاطره هما روستا، هنرمند فقید عرصه تئاتر، سینما و تلویزیون را گرامی داشت. دبیر جشنواره، تئاتر کودک را پشتوانهای بسیار خوب و سرمایهای عظیم برای کشور دانست و گفت: به سهم خودم از هنرمندان نجیب، شریف و کمتوقع تئاتر تشکر میکنم. جایزه ویژه مردمی در بخش بینالملل به نمایش «چهل تیکه» از آفریقای جنوبی و برگزیده بخش کودک از دید مردم نمایش «یک دنیای رنگی» به فریبا یعقوبلو اهدا شد. در بخش نوجوان نمایش منتخب آرای مردمی به نمایش «آب و دیگران» کار علی ناصحی اهدا شد. جایزه ویژه این بخش به نمایش «گلپری» کار محسن پورقاسمی که در بخش جنبی حضور داشت، اهدا شد. جایزه ویژه بانک کشاورزی نیز به «گوردن واین» از آلمان تعلق گرفت.
در ادامه برگزیدگان به انتخاب هیات داوران نیز جوایز خود را دریافت کردند. همچنین هیات داوران جایزه ویژه خود شامل لوح تقدیر و جایزه نقدی به خاطر گرامیداشت هنرمندان فقید تئاتر کودک و نوجوان و عروسکی کامبیز صمیمی مفخم، بیژن نعمتی شریف و حمید حمزه جایزه ویژه خود را به عادل بزدوده، کارگردان نمایش آهای تو دیگه کی هستی اهدا کرد.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم