حق با شماست

جولان آلودگی صوتی در خیابان‌های شهر

کمبود سرعت‌گیر در خیابان‌ها/ ‌شهمیرزادی از قائمشهر در تماسی با جام‌جم گفته: سرعت خودروها در بلوار آیت‌الله صالحی‌مازندرانی قائمشهر به‌قدری زیاد است که انگار در بزرگراه در حال تردد هستند در صورتی که حداکثر سرعت در این بلوار که منطقه مسکونی است 50 کیلومتر است.
کد خبر: ۸۴۰۲۴۸

این شهروند در ادامه از مسئولان خواسته با نصب سرعت‌گیر در این بلوار ضمن کم کردن سرعت خودروها، آمار تصادفات در منطقه را هم به حداقل برسانند.

آلودگی صوتی/ آقای مرادی از تهران هم با اشاره به صدای ناهنجار و بلندگوهای وانت‌بارها گفته: این وانت‌بارها هنگام ظهر و زمان استراحت مردم در نارمک آلودگی صوتی ایجاد می‌کنند و باعث اذیت و آزار ساکنان محل شده‌اند. چه ارگانی باید به این مشکل رسیدگی کند؟

معضل زباله در خیابان‌ها/ یک شهروند خوزستانی هم از وضعیت ناحیه صنعتی ماهشهر گله کرده و گفته مدتی است با شهرداری برای زیباسازی محدوده ماهشهر و پاکسازی خیابان‌های این منطقه از زباله تماس می‌گیریم؛ ‌اما کسی جوابگو نیست.

در انتظار واریز یارانه/ خانم ابراهیمی از تهران هم گفته با این‌که همسرش سال‌ها پیش فوت شده و خودش و فرزندانش تحت‌پوشش کمیته امداد امام خمینی(ره) هستند، اما این ماه یارانه به حسابشان واریز نشده؛ این در حالی است که برای گذران زندگی روی آن حساب کرده‌اند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها