رییس جمهور بر پیگیری جدی پرونده دیپلماتهای ربوده شده ایران تاکید کرد
"محمود احمدی نژاد" رییس جمهوری در دیدار خانواده چهار دیپلمات ربوده شده ایرانی در لبنان بر لزوم پیگیری پرونده ربوده شدن چهار دیپلمات ایرانی در این کشور و مشخص شدن سرنوشت آنان تاکید کرد.
کد خبر: ۸۳۷۴۶
"احمد متوسلیان"، "سیدمحسن موسوی"، "کاظم اخوان" و "نقی رستگاری مقدم" دیپلماتهای ایرانی در سال در بیروت توسط عوامل رژیم صهیونیستی ربوده شدند.
به گزارش روز جمعه دفتر رییس جمهوری، احمدی نژاد یادآور شد که کمیته ویژهای تحت نظر معاون حقوقی و امور مجلس رییس جمهوری و عضویت معاون وزیر امور خارجه را مامور پیگیری پرونده دیپلماتهای ربوده شده کرده است.
رییس جمهوری گفت: دولت و دستگاه سیاست خارجی کشور همه مساعی و تلاش خود را به منظور پیگیری این ماجرا بکار خواهند بست.
احمدی نژاد در دیدار صمیمانه با خانواده دیپلماتهای ربوده شده ایرانی به ماهیت نامشروع و عملکرد غیرانسانی رژیم صهیونیستی در ربودن دیپلماتهای ایرانی اشاره و ابراز امیدواری کرد که با عنایت الهی پس از سالها خبر خوشی از دیپلماتهای ربوده شده به خانوادههای آنان برسد.
رییس جمهوری همچنین بر عضویت نماینده خانواده دیپلماتهای ربوده شده در کمیته پیگیری تاکید کرد و آن را موجب آگاهی آنان از جزییات اقدامهای انجام شده دانست.