پروین از جمع ستارگان ایران جدا شد

جام جم ورزشی: علی پروین که پیش از این اعلام شده بود به عنوان مدیر تیم ستارگان ایران برابر یاران فیگو روی نیمکت خواهد نشست، انصراف خود را اعلام کرد.
کد خبر: ۸۲۸۳۷۰
پروین از جمع ستارگان ایران جدا شد

به گزارش جام جم ورزشی ، تیم یاران فیگو قرار است در دیدار دوستانه و خیریه برابر تیم متشکل از ستارگان دنیا هنر و فوتبال ایران حاضر شود. به همین منظور از سوی تیم ستارگان ایران قرار بود علی پروین عهده دار مدیریت آن شود.
اما ستاره سال های دور فوتبال ایران امروز انصراف خود را از همراهی ستارگان فوتبال ایران اعلام کرد و گفت به دلیل مشکلات شخصی قادر نخواهد بود روی نیمکت این تیم بنشیند این خبری است که ورزش سه اعلام کرده است.

پیش از این نیز علی دایی عدم تمایل خود برای حضور در تیم ستارگان ایران را نشان داده بود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها