مواد لازم : سینه‌مرغ (پوست‌کنده بدون استخوان): 500 گرم، پوست لیمو رنده شده یک قاشق چایخوری،آبلیمو: 3 قاشق سوپخوری، آب انگور: یک قاشق سوپخوری، شکر: یک قاشق سوپخوری، دارچین: یک قاشق چایخوری، نمک: به میزان لازم، پنیر کباب (هالومی ): 300 گرم
کد خبر: ۸۲۸۰۹۳
طرز تهیه جوجه‌کباب با پنیر کبابی

طرز تهیه: سینه را به قطعات منظم خرد کرده، در یک کاسه رنده پوست لیمو، آبلیمو، آب انگور، شکر و دارچین و نمک را مخلوط می‌کنیم. قطعات مرغ را برای مدت یک ساعت در این سس می‌خوابانیم، پنیر هالومی را به قطعات یکدست برش داده مرغ‌ها را از سس خارج کرده، به ترتیب یک تکه مرغ و یک تکمه پنیر کبابی داخل سیخ (مطابق شکل) چوبی می‌زنیم. سیخ‌های کباب را به مدت 8 الی 10 دقیقه زیر گریل یا روی کباب‌پز قرار داده و در زمان پخت با یک قلم‌مو، روی کباب‌ها را با باقیمانده سس مزه‌دار می‌کنیم. هنگامی‌که کباب‌ها طلایی شدند، آماده سرو هستند.

(چاردیواری-ضمیمه دوشنبه روزنامه جام جم)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها