نوانما جام جم نما کد خبر: ۸۲۷۴۶۹   ۳۱ مرداد ۱۳۹۴  |  ۰۸:۰۵

ژیگو یکی از خوراک های فرانسوی است که بسیار پرطرفدار و محبوب بوده و برای مهمانی ها مناسب است.این غذا در روش فرانسوی در فر پخته می شود اما در روش ایرانی که لازم است گوشت بیشتر پخته شود این خوراک را می پزند و در عوض از آب آن سس بسیار خوشمزه ای درست می کنند.با ما همراه شوید و طرز تهیه ژیگوی ایرانی را با هم ببینیم.

ژیگوی فرانسوی را به طرز ایرانی تهیه کنید
ارسال نظر
* نظر:
نام:
ایمیل: