واکنش همسر داود رشیدی به یک نامه

این متن مستهجن متعلق به همسرم نیست

همسر داود رشیدی انتساب هر گونه متن و اظهارنظری به این بازیگر پیشکسوت سینما، تئاتر و تلویزیون را در فضای مجازی تکذیب کرد.
کد خبر: ۸۲۵۹۱۸
این متن مستهجن متعلق به همسرم نیست

احترام برومند گفت: متأسفانه اخیرا نامه‌ خیلی زشت و مستهجنی منتسب به داود رشیدی خطاب به یکی از کارگردانان کشورمان در فضای مجازی منتشر شده که بدین وسیله آن را تکذیب می‌کنم.

وی ادامه داد: هیچ وقت آقای رشیدی چنین نامه‌ای را ننوشته و ایشان حتی در بدترین شرایط هم چنین واکنش‌هایی نداشته‌اند. امیدوارم دیگر شاهد این بداخلاقی‌ها در فضای مجازی نباشیم و از این فضا به جای تخریب مردم در جهت درست استفاده شود.

گفتنی است اخیرا نامه ای منتسب به داوود رشیدی در فضای مجازی منتشر شده که وی در آن نامه از فرج الله سلحشور انتقاد می کند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
فرصت تاریخی عبور از تحریم

دکتر مرندی، تحلیلگر مسائل بین‌الملل در گفت‌وگو با «جام‌جم» به تشریح ظرفیت‌های دوران ‌گذار جهانی برای کشورمان پرداخت

فرصت تاریخی عبور از تحریم

نیازمندی ها