رضایی: درباره برجام، محتاطانه صحبت کنیم

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان این‌که چرا شرکت‌های دارای فناوری موتورهای هواپیمایی به ایران پیام همکاری نمی‌دهند، گفت: باید در سطح جامعه در مورد برجام محتاطانه صحبت کنیم.
کد خبر: ۸۲۵۴۱۷

به گزارش فارس، محسن رضایی در طرح آموزش سیاسی فعالان تشکل‌های دانشجویی کشور در مجتمع آموزشی صنعت آب و برق در مشهد در خصوص مذاکرات هسته‌ای و برجام گفت: اوباما با این کار آمریکا را از یک باتلاق سیاسی خارجی بیرون کشید و کنگره باید به اوباما مدال بدهد، البته ما هم موفقیت‌هایی به‌دست آوردیم. رضایی گفت: به نظر من باوجود آن‌که رفتار آمریکایی‌ها فریبکارانه است ما می‌توانیم با هوشیاری منافع خود را به دست آوریم؛ در غیر این صورت ضربه‌می‌خوریم.

زمان‌بندی‌های موجود در برجام، ناجوانمردانه است

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام افزود: در برجام زمان‌بندی‌هایی که انتخاب کرده‌اند ناجوانمردانه است؛ در دیپلماسی باید بدانیم فریبکاری طرف مقابل را با هوشیاری خنثی کنیم و در صورت حمله آمریکا به ایران همه منافع آنها را مورد تهدید قرار می‌دهیم.

وی در خصوص قبول قطعنامه 598 هم گفت: قطعنامه 598 در اوج اقتدار نوشته شد؛ اما ما آن را در اوج ضعف پذیرفتیم، بعد از قطعنامه، آمریکا عراق را تقویت کرد تا شرایط هویج و چماق را به وجود آورد. وی با بیان این‌که بعد از قطعنامه جنگ جدیدی شروع شد، خاطرنشان کرد: عراق دوباره خرمشهر را محاصره کرد و بعد از این‌که ایران ارتش عراق را شکست داد، صدام قطعنامه را پذیرفت. رضایی اضافه کرد: ما می‌خواستیم وارد عراق شویم؛ اما امام جلوی ما را گرفت و فرمود چیزی را که ما پذیرفته‌ایم حاضر به نقض آن نیستیم.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها