دکتر منوچهر دادگرنژاد گفت: وقتی نام آبمیوه به نوشیدنی اطلاق می شود به معنای این است که تولید آن فرآورده باید صد درصد طبیعی باشد.
وی افزود: اگر ترکیباتی مثل اسید سیتریک، شکر، اسانس و... به آبمیوه مذکور اضافه شود به هیچ عنوان نمی توان آن را آبمیوه طبیعی تلقی کرد و در بهترین حالت می تواند نوشابه ای همراه با ترکیبات طبیعی باشد.
دادگر نژاد گفت: افزودن ترکیبات رنگی و مواد مذکور بویژه قندی که حدود ۱۰ درصد نوشابه های گازدار را تشکیل می دهد نه تنها نیاز بدن را تامین نمی کند بلکه بصورت چربی ذخیره شده و مشکلات کبدی و بیماری های قلبی بوجود به بار می آورد.
معاون برنامه ریزی اداره کل نظارت بر فرآورده های غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو با توصیه به استفاده از غذای متعادلی که پروتئین، املاح، ویتامین ها، کربوهیدرات ها و مقدار اندکی قند را بطور همزمان دارا باشد، افزود: استفاده بی رویه از نوشیدنی های دارای قند، جای پروتئین و ترکیبات دیگر را می گیرد و آسیب های جدی به بدن وارد می کند.
وی، برنامه های سازمان غذا و دارو در پیشگیری از بیماری های ناشی از آبمیوه ها را کاهش یک درصدی سالیانه قند و افزایش ۵ درصدی محتوای آبمیوه برشمرد و گفت: همین راهکارهای به ظاهر کوچک قطعا در ارتقای سلامت مردم بسیار مفید خواهد بود.(مهر)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد
درگفتوگو با رئیس دانشکده الهیات دانشگاه الزهرا ابعاد بیانات رهبر انقلاب درخصوص تقلید زنان از مجتهد زن را بررسی کردهایم