جایگاه اول: تایوان، فلسفه آشپزی در تایوان بسیار ساده است:کم بخور اما بهترین را بخور! تایپه ،پایتخت تایوان دارای 20 خیابان است که فقط در آن انواع غذاهای خیابانی به فروش می رسد، آشپزی محلی این کشور از آشپزی چینی و ژاپنی نیز الهام گرفته است
جایگاه دوم:فیلیپین، سرزمینی سرشار از غذاهای دریایی ،میوه های عجیب و غریب و آشپزی های خلاقانه است، سبک آشپزی فیلیپینی ها به اندازه 7 هزار جزیره اش متفاوت و رنگارنگ است
جایگاه سوم:ایتالیا، قرن ها است که غذاهای ایتالیایی در سرتاسر دنیا محبوب دلها هستند، بسیاری از غذاهای مشهوری که در کشورهای مختلف می بینید ازجمله :پاستا و پیتزا همگی متعلق به ایتالیا هستند
جایگاه چهارم:تایلند، آشپزی بومی تایلند ترکیبی از انواع گیاهان و ادویه جات که طعم پیچیده ای به مانند موزیک یک ارکستر بوجود می آورد
جایگاه پنجم:ژاپن، ژاپنی ها همان دقتی را که برای کارهای مهندسی خود دارند در آشپزی هم به کار می برند
جایگاه ششم:مالزی، آشپزی مالزی ترکیبی از سبک آشپزی چینی ،هندی و مالایی است
جایگاه هفتم:هنگ کنگ، تنوع در غذاهای محلی هنگ کنگ و داشتن رستورانهای فوق العاده این سرزمین را به یکی از محبوب ترین مقصدهای گردشگری تبدیل کرده است
جایگاه هشتم:هند، آشپزی و غذاهای هندی مملو از ادویه جاتی است که دیگر جایی برای قدرت نمایی گوشت و سبزیجات نمی گذارند
جایگاه نهم:یونان، یونان سرزمین ساختمان های سفید و دریاهای آبی و البته سالادهای رنگی، پنیر فتا و گوشت های بخارپز
جایگاه دهم:ویتنام، هر شهر و هر کدام از روستاهای ویتنام شیوه آشپزی خاص خود را دارد،حتی غذاهای ملی این کشور هم در نقاط مختلف آن ،به طور متفاوتی طبخ می شود، یکی از ارزانترین راهها برای چشیدن غذاهای اصیل ویتنام رفتن به بازار روباز سنتی است
منبع: خبرآنلاین
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
بهتاش فریبا در گفتوگو با جامجم:
رضا کوچک زاده تهمتن، مدیر رادیو مقاومت در گفت گو با "جام جم"
اسماعیل حلالی در گفتوگو با جامجم: