البته سیدجعفر تشکریهاشمی وعده داده: «بهرغم همه مشکلاتی که وجود دارد، به قولهایمان درخصوص نوسازی ناوگان تاکسیرانی عمل خواهیم کرد.»
تشکریهاشمی به مهر گفته: «تا آنجا که بتوانیم هر مانعی را که برای رانندگان تاکسیهای فرسوده وجود دارد، برطرف خواهیم کرد تا تعهدات امسال مدیریت شهری درخصوص نوسازی ناوگان عملیاتی شود.»
او با تاکید بر این که محدودیتها در این حوزه زیاد است، تاکید کرده: «تلاش میکنیم مشکلاتی را که وجود دارد مانند بالا بودن نرخ کارمزد وام بانکی و مشکلاتی که درخصوص گواهی اسقاط خودروها وجود دارد، حل و فصل کنیم.»
معاون شهردار تهران درباره این اعتراض بعضی رانندگان تاکسی که کسی گواهی اسقاط آنها را خریداری نمیکند، گفته: «ستاد سوخت دیگر مانند گذشته خودروهای اسقاطی را نمیخرد و رانندگان باید گواهیهای اسقاطی را به هر واردکنندهای که تمایل دارند، بفروشند که یک مقدار ساختار کار انسجام گذشته را ندارد و برای رانندگان کار مشکل شده است اما باز هم این مشکلات مانع حل مساله نیست.»
آخرین تمرینهای تیم ملی فوتبال در سایه حمایت فوقالعاده مردم مکزیک
حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....