کشف گوشت قاچاق با برچسب چهل ساله در چین

محموله گوشت قاچاق با برچسب های بسته بندی در سال1972 (دوران رهبری مائو) در چین کشف شد.
کد خبر: ۸۱۱۴۸۳
کشف گوشت قاچاق با برچسب چهل ساله در چین

به گزارش شبکه تلویزیونی سی ان ان، ماموران گمرک چین در بازرسی های خود یک محموله بزرگ گوشت قاچاق را کشف و توقیف کردند. ارزش این محموله یکصد هزار تنی گوشت منجمد بیش از نیم میلیون دلار است.

شماری از اعضای این شبکه قاچاق دستگیر شده اند. تاریخ فراوری برخی از این گوشت های بسته بندی شده به سال 1972بازمی گردد یعنی زمانی که مائو رهبر چین بود.

قاچاقچیان چینی، گوشت ارزان را به شیوه های مختلف خریداری می کنند و هنگ کنگ می فرستند و از آنها به کشورهایی همانند ویتنام منتقل می کنند.

قرار بود از این محموله بزرگ گوشت در رستوران ها و فروشگاه های زنجیره ای استفاده شود. (خبرگزاری صدا و سیما)

{$convert_old_media}
newsQrCode
ارسال نظرات
پوشش آتش‌نشانی در مسیر رشد

معاون دبیر ستاد هماهنگی امور ایمنی و آتش‌نشانی کشور در گفت‌وگو با «جام‌جم» به تشریح آخرین وضعیت تجهیزات و ظرفیت عملیاتی آتش‌نشانی می‌پردازد

پوشش آتش‌نشانی در مسیر رشد

۲۰۰ بار اهدای زندگی

حسین زمانی، بازیگر تلویزیون در گفت‌و‌گوی اختصاصی با روزنامه «جام‌جم» از ۲۰۰ بار اهدای خون و ترویج فرهنگ ایثار می‌گوید

۲۰۰ بار اهدای زندگی

نیازمندی ها