حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....
به گزارش سایت ریاستجمهوری، حسن روحانی، رئیسجمهور در این جلسه، با تاکید بر اینکه معتادان، اعضایی از جامعه هستند که گرفتار شدهاند، گفت: برای نجات افرادی که گرفتار معضل اعتیاد شدهاند، باید همه نهادهای مرتبط، تلاشهای خود را متمرکز کنند.
روحانی، مشارکت گستردهتر سازمانهای مردمنهاد را در بخش پیشگیری و درمان معتادان ضروری دانست و اظهار کرد: جمعآوری معتادان، درمان و صیانت آنها پس از طی دوره درمان، امور مهمی هستند که باید به تدریج و با انجام مراقبتهای لازم، به گروههای مردمنهاد واگذار شود.
رئیسجمهور همچنین به موضوع کنترل مرزها و فداکاری و مجاهدتهای نیروهای نظامی و انتظامی برای جلوگیری از قاچاق مواد مخدر اشاره کرد و گفت: با فداکاری نیروهای مردمی و انتظامی، از انتقال گسترده مواد مخدر به سمت غرب و بویژه اروپا از طریق ایران تا حد امکان جلوگیری شده، اما آنها و دیگر کشورها نیز باید درک کنند که مشکل مواد مخدر فقط مربوط به ایران نیست و در این عرصه باید مسئولیتهای خود را بپذیرند و انجام دهند.
رئیسجمهور در ادامه با تاکید بر اینکه باید آسیبها و خطرات اجتماعی را دستهبندی کنیم و در مرحله بعدی، همه دست به دست هم، توان خود را برای مبارزه با این آسیبها متمرکز کنیم، گفت: یکی از نکاتی که در این فرآیند باید مورد توجه قرار گیرد درک بیشتر نسل جوان از خطرات اینگونه مواد است. باید راه تفریح و نشاط سالم جوانان بیش از پیش هموار شود.
در این جلسه ابتدا عبدالرضا رحمانیفضلی، وزیر کشور و دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر، ضمن ارائه گزارش از عملکرد این ستاد و ارزیابی چالشهای پیشرو، پیشنهادهایی را مطرح کرد.
طرح جامع صیانت از خانواده معتادان بهبود یافته، طرح پوشش بیمه پایه برای درمان معتادان و در اولویت قرار گرفتن چهار استان سیستان و بلوچستان، کرمان، هرمزگان و آذربایجانغربی در طرح جامع صیانت از جمله پیشنهادهایی بود که مورد تصویب قرار گرفت.
حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....