80 درصد مشکلات شنوایی نیاز به دارو و جراحی ندارد

رئیس انجمن شنوایی‌شناسان ایران گفت: 80 درصد بیمارانی که مشکل در سیستم شنوایی یا تعادلی دارند نیازی به اقدامات دارویی و جراحی ندارند و تنها 20 درصد بیماران باید زیر نظر متخصصان گوش، حلق و بینی به درمان‌های دارویی و جراحی بپردازند.‌ خسرو گورابی در گفت‌وگو با فارس افزود: هر فردی که در سیستم شنوایی و تعادلی خود مشکل داشته باشد می‌تواند به شنوایی‌شناس مراجعه کند. کار شنوایی‌شناس ارزیابی میزان کم‌شنوایی، محل ضایعه کم‌شنوایی و پیش‌آگهی وضعیت آینده و پایش میزان شنوایی است.
کد خبر: ۸۰۳۳۱۶

وی در پاسخ به این‌که چه افرادی می‌توانند به شنوایی‌شناس مراجعه کنند، اظهار کرد: هر فردی که در سیستم شنوایی و تعادلی خود مشکل داشته باشد می‌تواند به شنوایی‌شناس مراجعه کند.

گورابی عنوان کرد: شنوایی‌شناسان کار جراحی و دارو درمانی را انجام نمی‌دهند و در مرحله اول ارزیابی میزان کم‌شنوایی، محل ضایعه کم‌شنوایی و پیش‌آگهی وضعیت آینده را ثبت و ضبط می‌کنند و نتایج آزمایشگاه را به متخصص گوش، حلق و بینی ارائه می‌دهند.

رئیس انجمن شنوایی‌شناسان ایران ادامه داد: پس از این‌که متخصص گوش، حلق و بینی نتایج را ملاحظه کرد ممکن است اقدامات دارویی یا جراحی برای بیمار در نظر بگیرد و بعد از آن نیز فرد برای بررسی مجدد به شنوایی‌شناس ارجاع داده می‌شود و نتیجه جدید توسط شنوایی‌شناس به متخصص گوش، حلق و بینی داده می‌شود.

وی تاکید کرد: توصیه می‌شود افراد به صورت دوره‌ای وضعیت سیستم شنوایی و تعادلی خود را با مراجعه به شنوایی‌شناسان بررسی کنند تا در صورت وجود مشکل اقدامات تشخیصی و درمانی به موقع انجام شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها