به گزارش مهر، مسعود صفوی گفت: تجربه های بسیاری در حوزه تهیه و تولید فیلم انیمیشین کسب کردهام و همچنین همواره به تولید فیلم سینمایی برای کودکان اندیشیدهام و به همین دلیل فکر کردم جا دارد یک فیلم بلند انیمیشن برای کودکان ایران زمین بسازم.
او ادامه داد: پیش از این، فیلم کوتاه انیمیشن «تمام زمستانهایی که ندیدهام» را در مدت ۱۷ دقیقه با موضوع دفاع مقدس تهیه و تولید کرده و تجربه تولید انیمیشن را در قالب فیلم نیز داشتهام.
صفوی تصریح کرد: اکنون در تدارک ساخت یک فیلم سینمایی انیمیشن با مخاطب کودک هستم که هنوز اسمی برای آن انتخاب نکردهام و در حال تحقیق و نگارش فیلمنامه آن هستم. این فیلمنامه فضایی شیرین و جذاب برای کودکان دارد تا ۹۰ دقیقه فیلم را بدون خستگی و بیحوصلگی تماشا کنند.
او در پایان گفت: بزرگترین مساله انیمیشنهای سینمایی این است که اغلب برای نوجوانها ساخته میشوند و حوصله کودکان برای تماشای اثر، کمتر در ساخت این آثار مورد توجه قرار میگیرد؛ بنابراین یکی از اهداف مهم من در ساخت پروژه این است که کودکان، نیازها و حوصلهشان را مدنظر قرار دهم.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم