سید محمدرضا صفایی گفت: بعد از مصرف غذا گردش خون در بدن زیادتر میشود و با توجه به افزایش گردش خون باید فاصله بین صرف نهار و استراحت حداقل نیم ساعت باشد. اگر این فاصله نیم ساعتی رعایت نشود روند جذب غذا مختل شده، در نتیجه موجب بروز مشکلاتی چون سنگینی معده، سوءهاضمه، اسیدی شدن معده و یبوست در فرد میشود.
وی با اشاره به اهمیت مصرف آب در تابستان افزود: با توجه به گرم شدن هوا در این فصل هر فرد عادی باید روزانه هشت لیوان آب مصرف کند. افرادی که به دلیل شرایط شغلی در معرض تابش نور آفتاب قرار دارند طبیعتا باید مصرف آب را افزایش دهند. کمک به هضم غذا، شادابی پوست، کاهش استرس، کاهش غلظت خون، پائین آوردن ضریب سکتههای قلبی و مغزی، از بین بردن یبوست، جلوگیری از گرمازدگی و... گوشهای از فواید و مزایای مصرف آب است.
این متخصص دستگاه گوارش با اشاره به یک باور نادرست دیگر اضافه کرد: عموم مردم بر این باورند که مصرف آب صرفا به تابستان محدود میشود، اما باید بگویم چنین نیست و بدن افراد در فصول دیگر نیز نیازمند آب است.
وی همچنین درباره خواص مواد غذایی و اثراتش بر معده و دستگاه گوارش گفت: گاهی مصرف سبزی باعث یبوست میشود. مصرف نوشیدنیهای گازدار از جمله دوغ گازدار، دلستر، نوشابه، غذاهای پر ادویه و... نیز اسید معده را افزایش میدهند و بهتر است مواد اخیر در سبد غذایی افراد قرار نگیرند. (ایسنا)
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد