افزایش خطر سرطان کیسه صفرا با فست‌فود

افراط در مصرف فست‌فودها، بویژه سوسیس و کالباس و همچنین غذاهای مانده از عوامل موثر در بروز سرطان کیسه صفرا است.
کد خبر: ۷۹۴۲۷۲
افزایش خطر سرطان کیسه صفرا با فست‌فود

سرطان کیسه صفرا در زنان به دلیل بروز التهاب و عفونت‌های مزمن در بدن نسبت به مردان شیوع بیشتری دارد. همچنین ژنتیک، عفونت مزمن کیسه صفرا، ایجاد برخی انگل‌های روده‌ای و سابقه سنگ‌های صفراوی در بیمار خطر ابتلا به سرطان کیسه صفرا را افزایش می‌دهد.

دکتر مهدی پزشکی‌مدرس، فوق‌تخصص گوارش با اشاره به این که کاهش وزن، کم خونی، کم اشتهایی و بی‌حالی از علائم ظاهری سرطان کیسه صفرا است در گفت‌وگو با ایسنا گفت: اگر این بیماری به موقع تشخیص داده شود قابل درمان خواهد بود، اما در بیشتر مواقع، سرطان کیسه صفرا زمانی تشخیص داده می‌شود که در مرحله پایانی است و باعث بروز سرطان‌های دیگر مانند لوزالمعده، ریه، کبد و افسردگی در بیمار می‌شود.

وی با بیان این که کیسه صفرا مشکلی برای بیمار ایجاد نمی‌کند، اظهار کرد: با تشخیص زودهنگام، جراحی و برداشتن کیسه صفرا از گسترش سرطان جلوگیری می‌شود و مشکلی برای بیمار به وجود نمی‌آید. شیمی‌درمانی و پرتودرمانی بعد از عمل جراحی نیز در این سرطان از راهکارهای موثر برای جلوگیری از گسترش این سرطان در بیمار است.

وی توصیه کرد: افراد با مشاهده زردی پوست، خارش، کاهش اشتها، کاهش وزن و درد شکم به پزشک مراجعه کنند. همچنین با انجام آزمایش خون، سونوگرافی، سی‌تی‌اسکن و انجام ام‌.آر.آی از بروز سرطان کیسه صفرا در مراحل اولیه جلوگیری کنند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها