طرز تهیه:
ابتدا بادمجان را پوست بگیرید و بعد از گذاشتن در آب و نمک، آنها را سرخ کنید.
سبزیها را خرد کرده، پیاز را رنده نموده و به سبزی اضافه کنید و با مقداری روغن سرخ کنید. در این حین، مرتب آنها را هم بزنید تا خوب سرخ شده و ته نگیرد.
مرغ را تفت دهید و با نمک و فلفل و زردچوبه به سبزی اضافه کنید و بادمجانهای سرخ شده را درون غذا بریزید و با دو لیوان آب بپزید و وقتی مرغ نیمهپز شد، رب انار و رب آلوچه را هم افزوده و حرارت را کم کنید تا خورش کاملا پخته شود.
گوجهها را برش بزنید و سرخ کنید و در اواخر پخت به آن اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا بادمجان له شود و طعم همه مواد به خورد گوشت برود.
در صورتی که سبزی محلی در اختیار نداشتید، میتوانید از سبزیهای معطر موجود در بازار استفاده کنید. این خورش لذیذ را با پلو نوش جان کنید. (جام جم سرا)
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگو با امین شفیعی، دبیر جشنواره «امضای کری تضمین است» بررسی شد