آموزش آشپزی: طرز تهیه ته‌چین بادمجان

جام جم سرا- مواد لازم: قارچ خردشده: ۳۵۰ گرم، بادمجان: ۶ تا ۷ عدد متوسط، ماست چکیده: ۲ لیوان، تخم‌مرغ: ۴ عدد، زعفران حل شده: ۳ قاشق غذاخوری، نمک و فلفل و روغن: به میزان لازم، پیاز: یک عدد، برنج: ۴ لیوان.
کد خبر: ۷۹۰۲۶۴
آموزش آشپزی: طرز تهیه ته‌چین بادمجان

طرز تهیه:

ابتدا برنج را بشویید و چند ساعت قبل از پخت، با مقداری نمک خیس کنید. بادمجان‌ها را برش‌های حلقه‌ای بزنید و در آب و نمک بگذارید. بعد از یک ساعت درآورید، خشک کنید و سرخ کنید. برنج را پخته و آبکش کنید. پیاز را نگینی خرد کرده و تفت دهید. قارچ را اضافه کنید و با پیاز سرخ کنید. ماست را در ظرفی ریخته و تخم‌مرغ‌ها را در آن بشکنید و با همزن، خوب بزنید تا صاف و یکدست شود. نمک و فلفل و زعفران را به آن اضافه کنید. نصف برنج پخته شده را به آن افزوده و مخلوط کنید. مقداری روغن را در قابلمه بریزید و مخلوط برنج و ماست را در قابلمه ریخته و آن را صاف کرده و بادمجان‌ها را روی برنج چیده و بعد قارچ را روی بادمجان بریزید و برنج سفید را روی آن ریخته و مجددا این کار را تکرار کنید تا مواد تمام شده و در انتها کمی آن را فشرده کنید و روی آن روغن آبکرده بریزید و به مدت ۴۰ دقیقه دم بگذارید. ته‌چین را در قابلمه نچسب درست کنید و پس از دم کشیدن، آن را برگردانیده و اطراف آن را با فلفل سبز و زیتون تزئین کنید. (جام جم سرا)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۵
نرم افزار موبایل
-
۲۳:۴۲ - ۱۳۹۴/۰۲/۰۱
۰
۰
هستی: چه جالب. باید برم درستش كنم
نرم افزار موبایل
-
۲۳:۴۲ - ۱۳۹۴/۰۲/۰۱
۰
۰
خوب بود
نرم افزار موبایل
-
۰۲:۱۲ - ۱۳۹۴/۰۲/۰۲
۰
۰
عالیییییییی
نرم افزار موبایل
-
۰۷:۳۵ - ۱۳۹۴/۰۲/۰۶
۰
۰
بسیار خوب
نرم افزار موبایل
-
۱۸:۴۴ - ۱۳۹۴/۰۳/۲۱
۰
۰
عالیبییی
اجتهاد زنان سیره عُقلاست

درگفت‌وگو با رئیس دانشکده الهیات دانشگاه الزهرا ابعاد بیانات رهبر انقلاب درخصوص تقلید زنان از مجتهد زن را بررسی کرده‌ایم

اجتهاد زنان سیره عُقلاست

نیازمندی ها