طرز تهیه:
ابتدا برنج را بشویید و چند ساعت قبل از پخت، با مقداری نمک خیس کنید. بادمجانها را برشهای حلقهای بزنید و در آب و نمک بگذارید. بعد از یک ساعت درآورید، خشک کنید و سرخ کنید. برنج را پخته و آبکش کنید. پیاز را نگینی خرد کرده و تفت دهید. قارچ را اضافه کنید و با پیاز سرخ کنید. ماست را در ظرفی ریخته و تخممرغها را در آن بشکنید و با همزن، خوب بزنید تا صاف و یکدست شود. نمک و فلفل و زعفران را به آن اضافه کنید. نصف برنج پخته شده را به آن افزوده و مخلوط کنید. مقداری روغن را در قابلمه بریزید و مخلوط برنج و ماست را در قابلمه ریخته و آن را صاف کرده و بادمجانها را روی برنج چیده و بعد قارچ را روی بادمجان بریزید و برنج سفید را روی آن ریخته و مجددا این کار را تکرار کنید تا مواد تمام شده و در انتها کمی آن را فشرده کنید و روی آن روغن آبکرده بریزید و به مدت ۴۰ دقیقه دم بگذارید. تهچین را در قابلمه نچسب درست کنید و پس از دم کشیدن، آن را برگردانیده و اطراف آن را با فلفل سبز و زیتون تزئین کنید. (جام جم سرا)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
حجتالاسلام دکتر حسن رضاییمهر، استاد سطوح عالی حوزه علمیه قم از مهمترین نقش رئیس مکتب جعفری میگوید