آغاز مشورت ها در سازمان ملل متحد در پی گزارش مهلیس

جام جم آنلاین: سازمان ملل متحد روز سه شنبه 25 اکتبر مشورت ها در مورد قتل رفیق حریری ، نخست وزیر سابق لبنان را در پی گزارش دتلو مهلیس در این رابطه آغاز کرد.
کد خبر: ۷۸۵۵۸

دتلو مهلیس ، قاضی آلمانی و مامور تحقیق سازمان ملل متحد در مورد قتل حریری گزارشش را روز جمعه به سازمان ملل ارائه کرده بود.
به گزارش رادیو بین المللی فرانسه ، بسیاری از دیپلمات هایی که کشورهایشان عضو شورای امنیت هستند ، گفتند: هیچ گونه تصمیم فوری و اجرایی در پی این مشورت ها اتخاذ نمی شود و آنها مایل هستند ابتدا به سخنان دتلو مهلیس و سپس همکارانشان گوش کنند.

هنوز هیچ متن مکتوبی برای تصمیم گیری در اختیار اعضای شورای امنیت قرار نگرفته است اما برخی از هیات های دیپلماتیک مانند فرانسه و ایالات متحده در تلاشی هماهنگ برای تدوین یک پیش نویس قطعنامه در رابطه با گزارش مهلیس کار می کنند.
کوفی عنان دبیرکل سازمان ملل متحد ، ماموریت دتلو مهلیس در رابطه با تحقیق در مورد قتل رفیق حریری را تا 15 دسامبر تمدید کرده است.
با این حال ، سازمان ملل متحد خواستار همکاری بیشتر سوریه با دتلو مهلیس برای روشن شدن جزییات قتل رفیق حریری شده است.

سوریه و لحود دخالت در قتل حریری را تکذیب کردند
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها