طرز تهیه:
این غذا مخصوص ترکیه است و نام آن، پای سیب زمینی با سبزیجات یا پیتزای سیب زمینی است. روش تهیه آن هم بدین شکل است: داخل ظرف مورد نظر دو عدد تخم مرغ کوچک و ۳ قاشق سوپخوری آرد معمولی یا سوخاری و بکینگ پودر و نمک و ادویه اضافه میکنیم. ادویه مخصوص ترکیهایها کیمیون نام دارد که تقریباً معادل زیره است. شما هر ادویهای که مناسب دیدید استفاده کنید. کمی روغن میریزیم و مواد را ورز میدهیم تا به صورت خمیر درآید. اگر لازم باشد باز آرد اضافه میکنیم. خمیر را ته قالب چرب شده به حالت خمیر پیتزا پخش میکنیم. در ظرف دیگر سوسیس، قارچ، یک عدد تخم مرغ را مخلوط میکنیم و روی خمیر میریزیم (استفاده از تخم مرغ در اینجا برای این است که مواد به خمیر بچسبد). بقیه موادی که در مواد لازم گفته شد را به این مواد اضافه میکنیم. در صورت تمایل میتوان از زیتون بدون هسته هم استفاده کرد. مقدار کمی روغن روی مواد میریزیم و سپس مواد را روی خمیر میریزیم و روی آنها پنیر پیتزا میپاشیم. داخل فر ۱۸۰ درجه به مدت یک ربع طبقه بالا میگذاریم بعد از یک ربع دوباره به مدت یک ربع گریل را روشن میکنیم تا پنیر روی پیتزا نیز آب شود. اگر فرصت مناسب داشته باشید بهتر است که ابتدا پنیر پیتزا را روی مواد نریزید؛ وقتی پیتزا یک ربع در فر ماند بعد پنیر را روی آن ریخته و دوباره به مدت یک ربع داخل فر گذاشته و گریل را روشن کنید این روش بهتر است و پنیر خشک نمیشود. میتوانید این پیتزا را با گاز و مایکروفر هم تهیه کنید به این ترتیب که بعد از اینکه پیتزا روی گاز کامل سرخ شد آن را داخل مایکروفر به مدت ۲ دقیقه با درجه ۱۰۰ بگذارید تا پنیر نیز آب شود. (آموزش آشپزی)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد