طرز تهیه:
بیسکویتها را خرد کنید و با شکلات نوتلا و فندق مخلوط کنید و توپکها را به اندازه گردو در بیاورید. در صورتی که مواد شل است و نمیتوانید آن را به شکل توپک درآورید، در یخچال قرار دهید تا کمی سفت شود. پس از فرم دادن، مواد را روی سینی حاوی کاغذ روغنی قرار دهید و به مدت ۱۰دقیقه در یخچال بگذارید. شکلات را به شکل بن ماری آب کنید و هر یک از توپکها را به آن آغشته کنید و روی سینی حاوی کاغذ روغنی قرار دهید و در یخچال بگذارید تا خود را بگیرد. (خراسان)
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگو با امین شفیعی، دبیر جشنواره «امضای کری تضمین است» بررسی شد