طرز تهیه: برای تهیه مارمالاد بهتر است از همه قسمتهای میوه استفاده شود. پرتقالها را به چند تکه برش بزنید و در یک ظرف بریزید و با کمی آب بجوشانید و له کنید. شکر و پودر ژلاتین را اضافه کنید و بگذارید قوام بیاید. سپس آن را از روی حرارت بردارید و پس از خنک شدن در شیشه بریزید. این نوع مارمالاد چون با پوست پخته شده، کمی تلخ است. در صورتی که نخواهید تلخی را حس کنید، میتوانید پوست آن را کنده و آن را رنده کنید و چند بار پوست رنده شده را بجوشانید و تلخی آن را بگیرید. بعد با میوه پخته و آنها را له و بعد، پودر ژلاتین و شکر را اضافه کنید. برای تهیه مارمالاد به جای آب، میتوان از آب پرتقال استفاده کرد.
مارمالاد سیب و هویج
سه عدد سیب و سه عدد هویج را رنده کرده و آنها را بپزید و له کنید. بعد نصف قاشق چایخوری پودر هل به آن اضافه کنید. شکر و پودر ژلاتین را هم افزوده و بعد از قوام آمدن، بگذارید سرد شده و در شیشه در بسته و جای خنک نگهداری کنید .از این مارمالادها، برای لابهلای انواع شیرینی مربایی و تزئین روی کیک و پای میوه استفاده میشود.
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
گفتوگوی بیپرده با محمد سیانکی گزارشگر و مربی فوتبال پایه
گفتوگو با محسن بهرامی، گوینده کتاب «مسیح بازمصلوب»
در استودیوی «جامپلاس» میزبان دکتر اسفندیار معتمدی، استاد نامدار فیزیک و مولف کتب درسی بودیم