طرز تهیه:
شیر را داخل ظرفی ریخته، نشاسته، شکر و وانیل را اضافه کرده سپس روی اجاق گاز می گذاریم و آرام آرام هم می زنیم. از طرفی سفیده و زرده را در دو ظرف جداگانه می ریزیم و آنها را کاملا با همزن مخلوط می کنیم. بعد از آماده شدن زرده را به مواد داخل ظرف روی گاز اضافه کرده و بعد از خنک شدن خامه و سفیده را اضافه می کنیم. مواد آماده شده را داخل ظرفی ریخته و در یخچال می گذاریم. بعد از خنک شدن دسر مورد نظر آماده سرو است.
منبع: شبکه استانی مرکز لرستان
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد