طرز تهیه:
ابتدا تخم مرغ ها را داخل هم زن ریخته و به مدت 2 تا 3 دقیقه هم زده تا سفید شود سپس کشمش ها را داخل آب معمولی به مدت 20 دقیقه خیس کرده تا در کیک مورد استفاده قرار می دهیم . شیر و روغن را به تخم مرغ اضافه کرده و هم می زنیم .سپس پودر کیک را به مواد اضافه کرده و لازم نیست که خیلی آن را هم بزنیم تا کیک خوب پفک کند و فقط در حدی که یکنواخت شود باید هم زد. سپس کشمش هایی که به مدت 20 دقیقه خیس خورده را اضافه کرده و مواد را با هم ترکیب کرده و آن را داخل قالب می ریزیم.1.4 قالب باید خالی بماند و نیاز به کاغذ روغنی نیست فقط قالب را باید چرب کرد و مایع را ریخته و فر را روی 180 درجه تنظیم کرده و به مدت 25 تا 35 دقیقه که بستگی به قطر ظرف دارد داخل فر قرار داده تا آماده شود.
منبع: شبکه استانی مرکز بوشهر
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در واکنش به حمله رژیم صهیونیستی به ایران مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
گفتوگوی «جامجم» با سیده عذرا موسوی، نویسنده کتاب «فصل توتهای سفید»
یک نماینده مجلس:
علی برکه از رهبران حماس در گفتوگو با «جامجم»:
گفتوگوی «جامجم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر