طرز تهیه:
ابتدا تخم مرغ ها را داخل هم زن ریخته و به مدت 2 تا 3 دقیقه هم زده تا سفید شود سپس کشمش ها را داخل آب معمولی به مدت 20 دقیقه خیس کرده تا در کیک مورد استفاده قرار می دهیم . شیر و روغن را به تخم مرغ اضافه کرده و هم می زنیم .سپس پودر کیک را به مواد اضافه کرده و لازم نیست که خیلی آن را هم بزنیم تا کیک خوب پفک کند و فقط در حدی که یکنواخت شود باید هم زد. سپس کشمش هایی که به مدت 20 دقیقه خیس خورده را اضافه کرده و مواد را با هم ترکیب کرده و آن را داخل قالب می ریزیم.1.4 قالب باید خالی بماند و نیاز به کاغذ روغنی نیست فقط قالب را باید چرب کرد و مایع را ریخته و فر را روی 180 درجه تنظیم کرده و به مدت 25 تا 35 دقیقه که بستگی به قطر ظرف دارد داخل فر قرار داده تا آماده شود.
منبع: شبکه استانی مرکز بوشهر
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
رئیس ساترا در بازدید از غرفه جام جم مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگوی «جامجم» با استاد حوزه و مبلغ بینالملل بررسی شد
گفتوگو با موسی اکبری،درخصوص تشکیل کمپین«سرزمین من»وساخت و مرمت۵۰خانه در منطقه زنده جان
در گفتوگوی «جامجم» با علیرضا دهقان، کارگردان ایساتیس بررسی شد
گفتوگوی «جامجم» با محمدرضا صفدریان قهرمان یخنوردی جهان