زود درمانش کنید تا بایگانی شود

بایدها و نبایدهایی درباره سرطان روده

یک پزشک متخصص انکولوژی و رادیوتراپی

مدام گوشت قرمز نخورید؛ وگرنه سرطان روده می‌گیرید

جام جم سرا: ‌به گفته یک پزشک متخصص انکولوژی و رادیوتراپی در دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی، مصرف مداوم گوشت قرمز، شانس ابتلا به سرطان روده را افزایش می‌دهد.
کد خبر: ۷۶۵۳۷۳
مدام گوشت قرمز نخورید؛ وگرنه سرطان روده می‌گیرید

فاطمه نصرتی افزود: استفاده از گوشت قرمز و حاوی چربی باید محدود شود و گوشت سفید نظیر مرغ و ماهی جایگزین آن شود زیرا مصرف زیاد غذاهای گوشتی، عملکرد روده را کاهش داده و احتمال ابتلا به سرطان را افزایش می‌دهد.

نصرتی اظهار کرد: مصرف مستمر سبزی و میوه در برنامه روزانه به منظور پیشگیری از سرطان توصیه می‌شود. مهم‌ترین عامل در پیشگیری از سرطان افزایش آگاهی مردم و پرسنل بهداشتی است.

او افزود: افزایش آگاهی و اطلاعات به روز پزشکی پرسنل بهداشتی و انتقال به مراجعه کنندگان برای تشخیص زودرس و پیشگیری از سرطان لازم و ضروری است. متاسفانه بسیاری از مبتلایان به سرطان از عوامل مستعد کننده و علایم این بیماری آگاهی ندارند و بسیاری از تغییرات را طبیعی تلقی کرده و به پزشک مراجعه نمی‌کنند. با این حال، پرسنل بهداشتی باید هر گونه مورد مشکوک را به پزشک ارجاع دهند و بیماران را نسب به تغییر غیرطبیعی بدن آگاه کنند. (ایسنا)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها