دکتر هدایت حسینی گفت: برای اجرای هرچه بهتر طرح تحول نظام سلامت در حوزه سلامت غذا، بستههای جدید اجرایی نظام تحول سلامت تدوین و در دستور کار اداره کل نظارت و ارزیابی فرآوردههای غذایی، آرایشی و بهداشتی قرار گرفت.
وی افزود: به منظور ارتقای برچسبگذاری مواد غذایی و آشامیدنی از طریق تعیین مقررات و الزامات نحوه بیان صحیح و دقیق اطلاعات مربوط به ماده غذایی بر روی برچسبهای بسته بندی فرآوردههای غذایی و آشامیدنی، طرح نصب علامت راهنمای تغذیهای مواد غذایی و آشامیدنی تهیه و در دستور کار اداره کل نظارت و ارزیابی فرآوردههای غذایی، آرایشی و بهداشتی قرار گرفت.
حسینی با بیان اینکه توجه به اجرای طرح کنترل سطح عرضه (PMS)، نظارت مستمر و نمونه برداری از سطح عرضه توسط کارشناسان سازمان و دانشگاههای علوم پزشکی بعمل آمده است، افزود: این اقدامات میتوانند باعث کنترل کیفیت دقیقتر محصولات در سطح عرضه خواهد شد.
وی با اشاره به اینکه در زمینه تقلبات مواد غذایی، اطلاع رسانی عمومی محصولات غیر مجاز به طور مداوم درحال انجام است، اظهارداشت: طرح پایش و کاهش باقیمانده سموم و کودها در محصولات کشاورزی با هدف کاهش عوامل خطرزای ایمنی محصولات زراعی، باغی و گلخانهای، طرح ارتقای سلامت فرآوردههای لبنی به منظور ارتقای ایمنی و کیفیت مواد اولیه، کاهش عدم انطباق فرمولاسیون و برچسب گذاری، کاهش مخاطرات فیزیکی، شیمیایی، میکروبی و ارتقای سهم مصرف شیر و فرآوردههای لبنی در سبد غذایی، طرح ارتقای سلامت نان با هدف ارتقای کیفیت، سطح سلامت و الگوی مصرف گروه غذایی گندم و نان تولیدی از دیگر موارد بستههای جدید اجرایی در زمینه نظام تحول سلامت غذا است. (خبرگزاری مهر)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد