طرز تهیه:
ابتدا پودر خمیر پیتزا را درون ظرف ریخته و مرکز پودر را درون ظرف باز کرده و مقدار لازم آب و روغن را درون آن ریخته و از کنار شروع به هم زدن آن کرده تا مخلوط شود سپس با دست شروع به ماساژ دادن خمیر کرده و بعد آن را روی تخته گذاشته و روی تخته شروع ماساژ دادن می کنیم یک آرد به آن اضافه کرده و چند دقیقه ماساژ می دهیم بعد خمیر را داخل یک ظرف گود ریخته البته کف ظرف را باید مقداری چرب کرد و روی آن را یک کیسه کشیده و به مدت 1تا2 ساعت به آن استراحت داده تا عمل تخمیر انجام شود . حالا مرغ را داخل ظرف ریخته و آن راتفت داده و یک حالت دودی بهش داده و مقداری نمک و ادویه و عصاره مرغ به آن اضافه کرده و سپس خامه را هم اضافه کرده تا کاملا با هم ترکیب شود و اجازه دهیم تا خامه یک کم غلیظ شود ,خمیر که آماده شد آن را پهن کرده و بداخل ظرفی که کف آن چرب شده گذاشته و به مدت 10تا12 دقیقه داخل فر گذاشته تا نیم پز شود و سپس آن را در آورده و روی سطح آن را باسس پوشانده و پنسر پیتزا روی آن ریخته و مواد را هر حجمی که دوست داریم روی خمیر می پوشانیم .
منبع: شبکه سه
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
با دکتر علیاصغر احمدی، مدیر رادیو ورزش درباره ویژگیها و افقهای پیش روی این شبکه پرشنونده گفتوگو کردیم
استاد بهپژوه در گفتوگوی اختصاصی با «جامجم»:
در گفتوگو با دکتر محمودرضا اکرامیفر، مدیر «انتشارات جامجم» مطرح شد
گفتوگوی «جامجم» با کارگردان، بازیگر و تهیهکننده فیلم پیشمرگ