سیدعلیاصغر میرابراهیمی در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: قیمت غذاها براساس فاکتورهای مختلفی تعیین میشود و منطقه قرارگیری رستوران، دکوراسیون، میزان حقوق پرسنل، هزینههای سربار، مالیات و هزینه حاملهای انرژی در این قیمتگذاری موثر است.
وی افزود: همه هزینههای جاری یک رستوران به علاوه هزینه تهیه مواد اولیه برای پخت غذا قیمت غذا را در رستورانها مشخص میکند و در نهایت هر رستورانی 20 درصد سود به هزینههای جاری خود اضافه و قیمت غذاهای خود را مشخص میکند.
میرابراهیمی در عین حال بیان کرد: طبیعی است که با این محاسبه، قیمت غذاها در رستورانهای مختلف متفاوت میشود و بازرسان اتحادیه نیز در این زمینه نظارت میکنند.
وی با بیان این که برای غذا در رستوران نرخ مصوب نداریم، درباره بیشترین میزان شکایات اعلام شده از سوی مردم گفت: بیشترین میزان شکایات اعلامی از سوی مردم مربوط به گرانفروشی در غذاهایی مثل شیشلیک، چلوکباب یا جوجه کباب است که مردم معتقد بودند در رستورانهای مربوط گرانتر فروخته میشود.
رئیس اتحادیه دارندگان رستوران و سلف سرویس، مالیات بر ارزش افزوده را از دیگر چالشهای فعالان این صنف برشمرد و گفت: بر روند فعالیت رستورانها از سوی اتحادیه و ارگانهای مربوط نظارتهای لازم انجام و به شکایات در اولین فرصت رسیدگی میشود.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
ابراهیم الموسوی، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با «جامجم»:
در گفتوگو با بهرام کلهرنیا، دبیر هفدهمین جشنواره تجسمی فجر عنوان شد
رئیس کمیسیون عمران و حملونقل شورای شهر تهران درگفتوگو با «جامجم»:
«جامجم» در گفتوگو با مدیر بخش زلزله و خطرپذیری مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی، دلایل بروز و راههای مهار فرونشست زمین را بررسی میکند