طرز تهیه دلمه کلم برگ:
ابتدا ته کلم را جدا کرده و کلمرا در آبجوش گذاشته تا به مدت نیم ساعت بپزد. پیاز داغ، روغن و کره را با هم ترکیب می کنیم و گوشت را اضافه می کنیم. پس از اینکه گوشت تفت خورد، سبزی را به آن اضافه کرده،زردچوبه وفلفل زده و تفت می دهیم. لپه پخته شده را به آن اضافه می کنیم. خلال بادام و زرشک را هم ریخته و کمی تفت می دهیم و از روی حرارت برمی داریم. برنج آبکش شده را به مواد اضافه می کنیم. ته ظرف پیرکس را چند تا برگ کلم انداخته و سپس مواد را درون برگ های کلم ریخته و آن را به صورت رول می پیچیم ، روی آن را فویل کشیده و به مدت یک ساعت در طبقه وسط فر با دمای 180 درجه می پزیم.
منبع: شبکه استانی مرکز فارس
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
گفت وگوی اختصاصی تپش با سرپرست دادسرای اطفال و نوجوانان تهران:
بهروز عطایی در گفت و گو با جام جم آنلاین:
گفتوگوی «جامجم» با حجتالاسلام محمدزمان بزاز از پیشکسوتان دفاع مقدس در استان خوزستان