آموزش آشپزی / کراکت ماهی

ماهی از نظر مواد معدنی مانند کلسیم، فسفر، ید و کلر غنی و سرشار از ویتامین ها است. فسفر گوشت ماهی برای ساختمان استخوان و دندان بسیار مفید است. در این بخش از آموزش آشپزی با طرز تهیه کراکت ماهی آشنا می شوید.
کد خبر: ۷۵۷۸۹۲
آموزش آشپزی / کراکت ماهی

مواد لازم برای پخت کراکت ماهی:
ماهی گوشتی 300 گرم
آبلیمو 3 قاشق سوپخوری
سیب زمینی پخته 150 گرم
نمک و فلفل به میزان لازم
زردچوبه و ادویه کاری به میزان لازم
پیاز رنده شده یک عدد
زعفران دم کرده 1 قاشق چایخوری
جعفری خرد شده 2 قاشق غذا خوری
زرده تخم مرغ 2 عدد
تخم مرغ 3 عدد
سیر : 2 حبه
پودر سوخاری به میزان لازم
روغن به میزان لازم.

طرز تهیه کراکت ماهی:
ماهی ها را در ترکیب آبلیمو، ادویه کاری، فلفل، زردچوبه و نمک به مدت 1 ساعت بخوابانید. آنگاه به همراه مقداری روغن کمی سرخ کنید. سیب زمینی ها و یک پیاز کوچک را رنده کنید. ماهی ها را خرد کرده و زعفران دم کرده، سیر رنده شده، جعفری خرد شده و نمک و ادویه را به آنها بی افزائید. تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید و کاملاً ورز دهید. از مواد به اندازه یک توپ بردارید و در دست فرم دهید و درون تخم مرغ و سپس داخل پودر سوخاری بغلطانید و سپس درروغن داغ با حرارت ملایم سرخ کنید. می توان کراکت ها را به شکل فلافل یا سیگارت و یا هر شکل دیگری که دوست دارید فرم دهید . این نوع کتلت گزینه مناسبی برای تغذیه مدرسه بچه ها بوده زیرا هم مغذی و مفید است و نیز می توان آن را با هر نوع ماهی درست کرد.

منبع: شبکه استانی مرکز خوزستان

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
ما فرزندان دلیلیم، نه پرخاش

سید علی بطحایی معتقد است ضرورت تدوین منشور اخلاقی برای هیات‌ها ضروری است تا فرهنگ «نقد عالمانه» جایگزین رفتار‌های تنش‌زا شود

ما فرزندان دلیلیم، نه پرخاش

نیازمندی ها