آموزش آشپزی / کراکت ماهی

ماهی از نظر مواد معدنی مانند کلسیم، فسفر، ید و کلر غنی و سرشار از ویتامین ها است. فسفر گوشت ماهی برای ساختمان استخوان و دندان بسیار مفید است. در این بخش از آموزش آشپزی با طرز تهیه کراکت ماهی آشنا می شوید.
کد خبر: ۷۵۷۸۹۲
آموزش آشپزی / کراکت ماهی

مواد لازم برای پخت کراکت ماهی:
ماهی گوشتی 300 گرم
آبلیمو 3 قاشق سوپخوری
سیب زمینی پخته 150 گرم
نمک و فلفل به میزان لازم
زردچوبه و ادویه کاری به میزان لازم
پیاز رنده شده یک عدد
زعفران دم کرده 1 قاشق چایخوری
جعفری خرد شده 2 قاشق غذا خوری
زرده تخم مرغ 2 عدد
تخم مرغ 3 عدد
سیر : 2 حبه
پودر سوخاری به میزان لازم
روغن به میزان لازم.

طرز تهیه کراکت ماهی:
ماهی ها را در ترکیب آبلیمو، ادویه کاری، فلفل، زردچوبه و نمک به مدت 1 ساعت بخوابانید. آنگاه به همراه مقداری روغن کمی سرخ کنید. سیب زمینی ها و یک پیاز کوچک را رنده کنید. ماهی ها را خرد کرده و زعفران دم کرده، سیر رنده شده، جعفری خرد شده و نمک و ادویه را به آنها بی افزائید. تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید و کاملاً ورز دهید. از مواد به اندازه یک توپ بردارید و در دست فرم دهید و درون تخم مرغ و سپس داخل پودر سوخاری بغلطانید و سپس درروغن داغ با حرارت ملایم سرخ کنید. می توان کراکت ها را به شکل فلافل یا سیگارت و یا هر شکل دیگری که دوست دارید فرم دهید . این نوع کتلت گزینه مناسبی برای تغذیه مدرسه بچه ها بوده زیرا هم مغذی و مفید است و نیز می توان آن را با هر نوع ماهی درست کرد.

منبع: شبکه استانی مرکز خوزستان

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها