درخواست 300 میلیارد تومان وام برای دانشجویان دکتری

معاون پژوهشی وزارت علوم از ارائه نامه‌ای به دولت برای تامین اعتبار وام ویژه دکتری خبر داد و گفت: در این نامه 300 میلیارد تومان برای تامین اعتبار وام ویژه دکتری درخواست شده است.
کد خبر: ۷۵۶۴۹۹

وحید احمدی در گفت‌وگو با مهر افزود: بنای ما این است که وام دکتری به همه دانشجویان دکتری ارائه شود، اما محدودیت اعتبار اقتضا می‌کند به تعدادی وام تخصیص یافته و به تعدادی تخصیص نیابد، برهمین اساس وزرای مربوط در نامه‌ای از دولت درخواست کمک برای تامین اعتبار وام ویژه دکتری کرده‌اند. معاون پژوهشی وزارت علوم عنوان کرد: آیین‌نامه پرداخت وام ویژه دکتری تنظیم شده و از طریق صندوق رفاه دانشجویان پرداخت می‌شود. در آن آیین‌نامه مشخص کرده‌ایم دانشجو از مقطعی که پروپزال وی تصویب می‌شود و شروع به انجام کار رساله می‌کند می‌تواند درخواست خود را برای دریافت وام ارائه کند.

احمدی یادآورشد: این وام درچند مرحله پرداخت می‌شود.

وی تاکید کرد: کف این وام 500 هزار تومان است و دانشجویانی که رساله آنها کاربردی، تقاضامحور و در ارتباط با صنعت باشد صد هزار تومان نیز اضافه، یعنی 600 هزارتومان دریافت می‌کنند.

معاون وزیر علوم اظهار کرد: با توجه به محدودیت‌هایی که وجود دارد و این‌که تعدادی از دانشجویان باید به دلیل کمبود منابع فیلتر شوند، یک سری امتیاز مانند مقاله و معدل برای ارائه وام مورد توجه قرار می‌گیرد، اما در کل بنای ما این است که این وام به همه پرداخت شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها