
به نوشته روزنامه دیلی میل، این معترضان با در دست داشتن بنر و سردادن شعار وارد "مکانهای تجمع سفیدپوستان" از جمله لالیس، مایالینو و میدان پرشینگ شدند.
معترضان فریاد میزدند: هر 28 ساعت یک سیاهپوست در آمریکا به دست پلیس کشته میشود. آنها خواهران و برادران ما هستند. امروز و هر روز ما جان و زندگی آنها را گرامی میداریم.
آنها در هر رستوران از مشتریان خواستند تا بایستند و مشتهای خودشان را در حمایت از «زندگی سیاهپوستان» بالا ببرند. در تعدادی از رستورانها ظاهرا مشتریان این اقدام را انجام دادند.
یکی از معترضان در حساب توییتر نوشت: ما در وقت صرف صبحانه مزاحم شما شدیم تا بدانید جنگی بر سر زندگی سیاهپوستان وجود دارد و ما ساکت نخواهیم ماند.
اگرچه این اعتراضات به صورت صلح آمیز برگزار شد و هیچ بازداشتی نداشت، اما گزارشهایی از بحثهای تند میان معترضان، کارکنان و مشتریان برخی رستورانها منتشر شد. (ایسنا)
گواردیولا چگونه برترین مربی تاریخ شد؟
خرید و فروش غیرقانونی انواع حیوانات و پرندگان کمیاب ادامه دارد
در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با دکتر محمد مرندی عضو هیأت همراه تیم مذاکرهکننده ایران در اسلامآباد مطرح شد
«جامجم» در گفتوگو با رئیس سازمان نظام پزشکی نقش موثر کادر درمان در جنگ رمضان را بررسی کرد