اخبار نفت: جهش قیمت ها ، توفان ریتا در راه است

جام جم آنلاین: قیمت های نفت خام روز دوشنبه 19 سپتامبر در بازارهای نفتی لندن و نیویورک یک جهش فوق العاده داشتند.
کد خبر: ۷۵۵۴۴

نگرانی ها از تبدیل شدن توفان استوایی ریتا به گردباد و حرکت آن به سوی خلیج مکزیک توجه بازار را کاملا به خود معطوف کرد و بازار نسبت به اجلاس اوپک بی تفاوت باقی ماند.

مرکز ملی توفان های استوایی در میامی روز دوشنبه تایید کرد توفان استوایی ریتا می تواند به یک گردباد در مجمع الجزایر باهاماس ، کوبا و جنوب فلوریدا در جریان 24 ساعت آینده تبدیل شود.

تحلیل گران از یک فاجعه مشابه گردباد کاترینا بیم دارند که موجب تشدید آسیب های وارده به تاسیسات نفتی در خلیج مکزیک به ویژه پالایشگاه ها شود.
به گزارش رادیو بین المللی فرانسه ، روز دوشنبه در بازار نفت لندن که معاملات منحصرا به شیوه الکترونیک انجام می شود قیمت هر بشکه نفت خام برنت دریای شمال برای تحویل در ماه نوامبر با 3 دلار و 80 سنت افزایش به 65 دلار و 61 سنت رسید.
در بازار نفت نیویورک هنگام خاتمه معاملات رسمی حضوری قیمت هر بشکه نفت خام سبک و شیرین پایه تگزاس برای تحویل در ماه اکتبر با 4 دلار و 39 سنت افزایش به 67 دلار و 39 سنت رسید.

اخبار نفت: سقوط قیمتها
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها