جام جم سرا: مواد لازم- قسمت بالای ران مرغ: 6 عدد، سیر: یک بوته کامل ، نمک و فلفل: به میزان لازم، آبلیمو: نصف لیوان، کره یا روغن زیتون: 3 قاشق غذاخوری، زعفران آب‌کرده: 2 قاشق غذاخوری
کد خبر: ۷۵۳۹۱۵

طرز تهیه:

ران مرغ‌ها را در ظرفی بگذارید و با آبلیمو و نمک و فلفل و زعفران آغشته کرده و در یک ظرف پیرکس بچینید. سیر‌ها را پوست بگیرید و کنار ران‌ها بگذارید. کره یا روغن زیتون را روی مرغ‌ها بریزید. فر را قبلا گرم کنید.

ظرف محتوی مرغ را در طبقه وسط فر به مدت یک ساعت با حرارت 180 درجه سانتی‌گراد بگذارید تا پخته و سرخ شود. بهتر است مرغ‌ها را با پوست در فر بگذارید تا گوشت مرغ سفت و خشک نشود. در ضمن وقتی مرغ‌ها را در ظرف چیدید سس را هم روی آن بریزید بعد در فر قرار دهید. اطراف مرغ سرخ شده را با پیازچه و زیتون و خیارشور تزئین کرده و نوش جان کنید.

(ضمیمه چاردیواری روزنامه جام جم)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۳
تانیا
Iran, Islamic Republic of
۱۵:۲۲ - ۱۳۹۳/۱۰/۱۳
۰
۰
دیگه مرغ سرخ كرده همه بلدن.............
مریم
Iran, Islamic Republic of
۲۰:۰۰ - ۱۳۹۳/۱۱/۰۳
۰
۰
مرغها ترش نمیشن؟
ح
Iran, Islamic Republic of
۱۲:۲۸ - ۱۳۹۴/۰۲/۰۲
۰
۰
این غذادرواقع برگرفته شده ازخوراك مرغ اسپانیایی هست كه كامل هم شرح داده نشده.

نیازمندی ها