لاریجانی: مجلس دولتی، هرگز به‌وجود نخواهد آمد

رئیس مجلس در واکنش به برخی نگرانی‌ها از احتمال تسلط آنچه وکیل‌الدوله‌ها خوانده می‌شوند بر مجلس آینده، گفت: قطعا هرگز مجلسی درست نخواهد شد که نگران دولت باشد، زیرا نمایندگان مجلس، افرادی مومن هستند و در تمام کارها، خدا را در نظر خواهند داشت.
کد خبر: ۷۴۸۲۷۵

به گزارش ایرنا، علی لاریجانی که به مناسبت روز دانشجو در همایش نقش جنبش دانشجویی در تحولات اسلامی در دانشکده مطالعات جهان دانشگاه تهران سخنرانی می‌کرد، در پاسخ به پرسش یکی از دانشجویان که در این زمینه ابراز نگرانی کرده بود، گفت: خواهش می‌کنم این‌قدر دلواپس نباشید. دیگران هم مختصر عقلی دارند و اجبارا در کشور کسانی هستند که بیندیشند و به این دغدغه‌ها فکر کنند، بنابراین لازم نیست شما دلواپس باشید. لاریجانی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به عوامل موثر در منطقه گفت: در منطقه، دیگر دولت‌ها تاثیرگذار نیستند، بلکه جریاناتی وجود دارد که حیثیت دولتی نداشته اما ظرفیت دولت را دارا هستند، مانند حزب‌الله لبنان که می‌تواند دولتی را اداره کند.

رئیس قوه مقننه خاطرنشان کرد: البته جریانات ناخلفی مانند تروریست‌ها در منطقه حضور دارند و تاثیرگذارند که آنها نیز جریاناتی فعال و زنده هستند. البته نمونه‌های خوش‌خیم و بدخیم هم داریم و این به آن دلیل است که شرایط منطقه خاص است. وی با بیان این‌که مطالعه شرایط منطقه برای مسئولان و سیاستگذاران بسیار مهم است، اظهار کرد: مثلا رفتار اخیر و تقسیم کاری که بین آمریکا و انگلیس در مورد حضور نیروهای نظامی خارجی در منطقه خاورمیانه ایجاد شده است.

وی ادامه داد: ما از این تقسیم کار حدود یک سال پیش باخبر بودیم و می‌دانستیم آمریکا قسمتی از پایگاه‌های خود را می‌خواهد به انگلستان بدهد.

لاریجانی گفت: البته بعد از جنگ جهانی دوم انگلیس بسیاری از پایگاه‌های خود را تعطیل کرد یا آن را در اختیار آمریکا قرار داد، ولی امروز فکر می‌کنند برای این که در منطقه حضور پیدا کنند باید پایگاه داشته باشند که بعید می‌دانم منطقه ما آمادگی این را داشته باشد که آنها را بپذیرد.

رئیس قوه مقننه در بخش دیگری از سخنانش خاطرنشان کرد: 35 سال است در حال مبارزه هستیم و در این شرایط، زمانی غربی‌ها و شرقی‌ها بر سر ما ریختند و مشکلات زیادی برای ما ایجاد کردند، اما با تمام این اتفاقات به وجود آمده سعی‌مان بر این بوده که دموکراسی را در کشور حفظ کنیم.

وی درباره اتفاقات سال‌های گذشته که در کوی دانشگاه رخ داده نیز گفت: مجلس دو بار درباره اتفاقات کوی دانشگاه ورود پیدا کرد و کمیته‌های مختلف نیز درباره آن گزارش دادند. از دست مجلس بیشتر از این برنمی‌آید که کاری انجام دهد. البته ما گزارش‌ها را به قوه قضاییه دادیم که نمی‌دانیم رسیدگی شده است یا خیر. وی افزود: رکن حرکت کلان کشور حفظ مردم سالاری، هویت ملی و دینی است.

وی درباره دانشگاه‌های پولی نیز گفت: باید بدانیم دانشگاه تهران حداقل 40 میلیارد تومان بدهی دارد که این رقم کمی نیست و متاسفانه در گذشته بیشتر پول‌های کشور صرف بودجه جاری می‌شد؛ به همین دلیل کمبود منابع به وجود آمده و پس از گسترش دولت در گذشته، پول را خرج فربه شدن کردند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها