جام جم سرا: دلیل کپک زدن میوه در این شرایط، هم آبی است که بتدریج در جامیوهای جمع میشود و هم رطوبت دائمی یخچال. حال اگر یک قطعه اسفنج (چه طبیعی وچه مصنوعی) را در جامیوهای قرار دهید رطوبت و آبها را به خود جذب کرده، مانع کپک زدگی میشود. (سیمرغ)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
تیم بسکتبال زنان استقلال پس از چند دهه برای حضور در لیگ برتر آماده میشود
سوسن اصلانی، نوازنده پیشکسوت سنتور در گفتوگو با «جامجم»:
در گفتوگو با مدیرکل توسعه گردشگری داخلی وزارت میراث فرهنگی مطرح شد