روش ساده برای جلوگیری از کپک زدن میوه

لابد برای شما هم پیش آمده که وقتی میوه‌ها را در قسمت جا میوه‌ای پایین یخچال قرار می‌دهید بعد از چند روز کم کم شروع به کپک زدن کرده و خراب می‌شوند.
کد خبر: ۷۴۷۶۵۲

جام جم سرا: دلیل کپک زدن میوه در این شرایط، هم آبی است که بتدریج در جامیوه‌ای جمع می‌شود و هم رطوبت دائمی یخچال. حال اگر یک قطعه اسفنج (چه طبیعی وچه مصنوعی) را در جامیوه‌ای قرار دهید رطوبت و آب‌ها را به خود جذب کرده، مانع کپک زدگی می‌شود. (سیمرغ)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۱
پرویز كبیر
United States
۰۸:۲۳ - ۱۳۹۳/۰۹/۱۹
۰
۰
سلام سپاسگزارم.

نیازمندی ها