گواهینامه از همین امروز 2 مرحله صادر می شود

معاون راهنمایی و رانندگی نیروی انتظامی اعلام کرد: آموزش یک مرحله ای اخذ گواهینامه تا پایان شهریور ماه برقرار است و از اول مهر تمام کسانی که آموزش رانندگی می بینند شامل قانون دومرحله ای شدن گرفتن گواهینامه می شوند حتی اگر همین امروز برای گواهینامه ثبت نام کرده اند.
کد خبر: ۷۴۶۰۴

سردار محسن انصاری در گفتگو با «جام جم» تاکید کرد: هر آموزشگاه رانندگی دارای سهمیه آموزش 300 نفر در ماه است و بیش از سهمیه اختصاصی خود نمی تواند افراد را آموزش دهد. وی با اشاره به این که ثبت نام پیش از پایان شهریور به معنی اخذ گواهینامه یک مرحله ای در چند ماه آینده نیست ، افزود: تمام متقاضیان اخذ گواهینامه باید مراقب باشند و بدانند که هیچ آموزشگاهی نمی تواند برای چند ماه بعد و در واقع برای بعد از اول مهر از متقاضیان ثبت نام کند. سردار انصاری گفت : مراجعه بی رویه متقاضیان در روزهای اخیر و پیش از پایان شهریور هیچ تاثیری در دو مرحله ای یا یک مرحله ای بودن اخذ گواهینامه ندارد چرا که هر کس که از اول مهرماه برای اخذ گواهینامه آزمایش می شود مشمول قانون دومرحله ای است . پس از اعلام دومرحله ای شدن اخذ گواهینامه از اول مهرماه ، بسیاری از متقاضیان دریافت گواهینامه با مراجعه به آموزشگاه های رانندگی مایل به شرکت در آزمون یک مرحله ای هستند و این مساله موجب هجوم بی سابقه به این آموزشگاه ها شده است . بسیاری از آموزشگاه های رانندگی نیز در مقابل مراجعه متقاضیان با ثبت نام از آنها و اخذ مدارک و پول به آنها اعلام می کنند که به علت افزایش متقاضیان ، ظرفیت آنها کامل شده و برای شرکت در دوره آموزش رانندگی باید 2 یا 3 ماه بعد مراجعه کنند و عنوان می کنند چون پیش از پایان شهریور ثبت نام کرده اند، قانون امتحان دومرحله ای شامل آنها نمی شود. سردار انصاری با رد این مساله تاکید کرد: مردم با خیال راحت می توانند از اول مهر برای اخذ گواهینامه دومرحله ای اقدام کنند و فریب برخی سوءاستفاده کنندگان را نخورند.

افزایش کرایه تاکسی ها
در قانون پیش بینی نشده است

سردار انصاری همچنین در زمینه افزایش خودسرانه کرایه تاکسی از سوی برخی رانندگان به بهانه ممنوعیت سوار کردن 2نفر در صندلی جلو گفت : این موضوع ربطی به افزایش کرایه تاکسی ها ندارد. وی افزود: علت ممنوعیت سوار کردن 2مسافر در صندلی جلو اجرای قانون بستن کمربند ایمنی است و ربطی به افزایش احتمالی کرایه ها ندارد. معاون راهنمایی و رانندگی ناجا تاکید کرد: نیروی انتظامی مجری قانون است و قانون می گوید نبستن کمربند ایمنی ممنوع و جریمه آن از اول مهرماه 5هزار تومان است . سردار انصاری افزود: سازمان تاکسیرانی باید با نظارت جدی بر کار تاکسی ها از افزایش نرخ کرایه تاکسی به این بهانه جلوگیری کند.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها