محمدحسین برخواه ، یکی دیگر از چهره های شاخص تیم ملی وزنه برداری ضمن انتقاد از عملکرد ایوانف می گوید: پس از تعطیلی اردو از سوی ایوانف ، من اعلام کردم که منافع شخصی ایوانف ، سبب تعطیلی این اردو شد. همین امر باعث شد تا ایوانف مرا از اردو اخراج کند. وی خاطرنشان کرد: مطمئن باشید با رویه ای که ایوانف در پیش گرفته ، وزنه برداری ایران پیشرفتی به خود نخواهد دید.
ایوانف : اردو را من تعطیل نکردم
از سوی دیگر ، ایوانف درباره مسائل پیش آمده گفت : اردوی تیم ملی وزنه برداری را من تعطیل نکردم بلکه نبود امکانات و وسایل لازم باعث شد که اردوی تیم ملی با یک هفته تاخیر برگزار شود. وی افزود: برای من در اردو، نظم و انضباط از اهمیت و اولویت خاصی برخوردار است که بیشتر از همه ، رضازاده این مساله را رعایت می کند.
ریاحی : احتیاج به آرامش داریم
داراب ریاحی ، نایب رئیس فدراسیون وزنه برداری نیز چنین گفت : وزنه برداری باتوجه به پشت سر گذاشتن محرومیت یکساله و 2 مسابقه مهمی که در ماههای آینده در پیش داریم ، اکنون بیش از هر چیز نیاز به آرامش دارد تا ملی پوشان بتوانند حضور شایسته ای در مسابقه های آسیایی و جهانی داشته باشند.ریاحی بااشاره به مشکلات موجود بویژه مسائل مالی اعلام کرد: برای رفع این مشکلات تلاش بسیاری شده ، ولی برخی چیزها از دست ما خارج است و با گذشت زمان ، این مشکلات بسان گذشته حل خواهد شد. وی درباره کنار گذاشتن محمدحسین برخواه از اردوی تیم ملی وزنه برداری گفت : ایوانف این تصمیم را اتخاذ کرده و خود وی هم باید پاسخگو باشد.