روش تهیه شیر پلو:
ابتدا شیر و زعفران را داخل قابلمه میریزیم تا جوش بیاید و برنجی که قبلا خیس کرده ایم را داخل شیر در حال جوش می ریزم و در ادامه صبر می کنیم دوباره به جوش بیاید و هنگامی که برنج قد کشید نمک را اضافه می کنیم و بعد به مدت 30 دقیقه دم می کنیم و بعد کشمش را به همراه کره تف داده و برای معطر شدن کشمش دارچین اضافه می کنیم و بعد فیله های مرغ را که با زعفران ونمک وپیاز طعم دار شده تف می دهیم و بعد که برنج آماده شد با کشمش و مرغ تزیین می کنیم و درنهایتروی آن پسته می پاشیم.
منبع: شبکه آموزش
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
رئیس ساترا در بازدید از غرفه جام جم مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگوی «جامجم» با استاد حوزه و مبلغ بینالملل بررسی شد
گفتوگو با موسی اکبری،درخصوص تشکیل کمپین«سرزمین من»وساخت و مرمت۵۰خانه در منطقه زنده جان
در گفتوگوی «جامجم» با علیرضا دهقان، کارگردان ایساتیس بررسی شد
گفتوگوی «جامجم» با محمدرضا صفدریان قهرمان یخنوردی جهان