مواد لازم برای تهیه شیرپلوی تبریز: شیر 3 پیمانه-برنج 2 پیمانه -گلاب ربع پیمانه -زعفران به میزان لازم -نمک به میزان لازم -کشمش پلویی یک پیمانه -پیاز داغ یک پیمانه -فیله مرغ 500 گرم -خلال پسته 50 گرم -کره 100 گرم.
کد خبر: ۷۴۴۵۵۰
آموزش آشپزی / شیرپلوی تبریز

روش تهیه شیر پلو:
ابتدا شیر و زعفران را داخل قابلمه میریزیم تا جوش بیاید و برنجی که قبلا خیس کرده ایم را داخل شیر در حال جوش می ریزم و در ادامه صبر می کنیم دوباره به جوش بیاید و هنگامی که برنج قد کشید نمک را اضافه می کنیم و بعد به مدت 30 دقیقه دم می کنیم و بعد کشمش را به همراه کره تف داده و برای معطر شدن کشمش دارچین اضافه می کنیم و بعد فیله های مرغ را که با زعفران ونمک وپیاز طعم دار شده تف می دهیم و بعد که برنج آماده شد با کشمش و مرغ تزیین می کنیم و درنهایتروی آن پسته می پاشیم.

منبع: شبکه آموزش

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها