مواد لازم جهت تهیه دسر پاناکوتا:
شکر: یک پیمانه،
خامه: یک پاکت،
شیر: یک لیوان بزرگ،
شربت آلبالو: به مقدار لازم،
ورق ژلاتین: 3 یا 4 عدد،
وانیل: نصف قاشق چای خوری.
طرز تهیه: شیر و شکر را در ظرفی میریزیم و آن را روی حرارت می گذاریم و ورق ژلاتینی را دونیم کرده و بعد آن را داخل آب سرد قرار می دهیم تا یک مقدار حالت ژله ای پیدا کند. بعد از اینکه شیر و شکر گرم شدند، خامه، وانیل، شربت آلبالو و ژلاتین را اضافه می کنیم و در نهایت داخل قالب میریزیم و بعد از خنک شدن در یخچال می گذاریم.
منبع: شبکه استانی لرستان
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
رئیس ساترا در بازدید از غرفه جام جم مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگوی «جامجم» با استاد حوزه و مبلغ بینالملل بررسی شد
گفتوگو با موسی اکبری،درخصوص تشکیل کمپین«سرزمین من»وساخت و مرمت۵۰خانه در منطقه زنده جان
در گفتوگوی «جامجم» با علیرضا دهقان، کارگردان ایساتیس بررسی شد
گفتوگوی «جامجم» با محمدرضا صفدریان قهرمان یخنوردی جهان