jamejamsara
سرا آشپزی کد خبر: ۷۳۹۲۹۷   ۲۶ آبان ۱۳۹۳  |  ۱۸:۴۱

مواد لازم برای تهیه کشمش پلو با گردو: دو پیمانه کشمش- یک پیمانه مغز گردو خرد شده- یک پیمانه خلال بادام- یک پیمانه خلال پسته- ۴ پیمانه برنج- مقداری نمک و زردچوبه.

آموزش آشپزی: کشمش پلو با گردو

طرز تهیه کشمش پلو با گردو:

کشمش پلو با گردو از غذاهای سنتی بوانات می‌باشد. برای تهیه کشمش پلو با گردو ابتدا برنج را از قبل می‌گذاریم خیس بخورد. مغز گردو، کشمش و مغز پسته و بادام را هم خیس می‌کنیم. برنج را داخل قابلمه ریخته، سر قابلمه را می‌گذاریم تا به جوش بیاید. درون ماهیتابه مقداری روغن ریخته و کمی زردچوبه و نمک به آن زده و کمی تفت می‌دهیم. کشمش، مغز گردو و خلال بادام و پسته را به آن اضافه می‌کنیم و سرخ می‌کنیم. برنج که جوش آمد آن را آبکش کرده و سپس برای دم کردن آن، نصف برنج را درون قابلمه ریخته و نصف از مواد آماده شده را روی آن می‌ریزیم، یک لایه دیگر برنج را درون قابلمه ریخته و روی آن دوباره از مواد آماده شده می‌ریزیم. پس از ۲۰ دقیقه که برنج ما دم کشید کشمش پلو با گردوی خوشمزه ما آماده است.
منبع: شبکه استانی فارس

ارسال نظر
* نظر:
نام:
ایمیل:
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰

یادداشت

بیشتر

گفتگو

بیشتر

پیشنهاد سردبیر

بیشتر
وضعیت قرمز گیشه

سینما سال جدید را هم با بحران شروع کرده و ظاهرا مردم هنوز رغبتی به فیلم دیدن ندارند

وضعیت قرمز گیشه

پیشخوان

بیشتر