آموزش آشپزی: کشمش پلو با گردو

مواد لازم برای تهیه کشمش پلو با گردو: دو پیمانه کشمش- یک پیمانه مغز گردو خرد شده- یک پیمانه خلال بادام- یک پیمانه خلال پسته- ۴ پیمانه برنج- مقداری نمک و زردچوبه.
کد خبر: ۷۳۹۲۹۷
آموزش آشپزی: کشمش پلو با گردو

طرز تهیه کشمش پلو با گردو:

کشمش پلو با گردو از غذاهای سنتی بوانات می‌باشد. برای تهیه کشمش پلو با گردو ابتدا برنج را از قبل می‌گذاریم خیس بخورد. مغز گردو، کشمش و مغز پسته و بادام را هم خیس می‌کنیم. برنج را داخل قابلمه ریخته، سر قابلمه را می‌گذاریم تا به جوش بیاید. درون ماهیتابه مقداری روغن ریخته و کمی زردچوبه و نمک به آن زده و کمی تفت می‌دهیم. کشمش، مغز گردو و خلال بادام و پسته را به آن اضافه می‌کنیم و سرخ می‌کنیم. برنج که جوش آمد آن را آبکش کرده و سپس برای دم کردن آن، نصف برنج را درون قابلمه ریخته و نصف از مواد آماده شده را روی آن می‌ریزیم، یک لایه دیگر برنج را درون قابلمه ریخته و روی آن دوباره از مواد آماده شده می‌ریزیم. پس از ۲۰ دقیقه که برنج ما دم کشید کشمش پلو با گردوی خوشمزه ما آماده است.
منبع: شبکه استانی فارس

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۱
افسانه کوهنوردی ایران

گفت‌وگو با افسانه حسامی‌فرد، اولین کوهنورد زن تاریخ‌ساز ایرانی در مسیر باشگاه هشت ‌هزاری‌ها

افسانه کوهنوردی ایران

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

در گفت‌وگو با یک جامعه‌شناس، تهدیدات و فرصت‌های هوش مصنوعی برای خانواده‌های ایرانی را بررسی کرده‌ایم

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

نیازمندی ها