به گزارش جامجم، چهاردهم آبان امسال زن جوانی در منطقه خرمدشت شهرستان کرج منتظر تاکسی بود که پرایدی مقابلش توقف کرد و ناگهان دو مردی که در صندلی عقب خودرو نشسته بودند، پیاده شده و او را به درون خودرو کشانده و بسرعت محل را ترک کرد.
شاهدان ماجرا به تعقیب خودرو پرداختند تا شاید با سد کردن راه راننده، زن جوان را نجات دهند که موفق به این کار نشده و خودرو در شلوغی شهر ناپدید شد. یکی از شاهدان فقط توانست شماره پلاک خودرو را به خاطر سپرد.
با اطلاع ماجرا به پلیس تیمی از ماموران با حضور در محل آدمربایی تحقیقات را در این زمینه آغاز کردند. ماموران با به دست آوردن شماره پلاک خودروی آدمربایان آن را در اختیار گشتیهای پلیس قرار دادند.
سرانجام پس از03 دقیقه از وقوع این حادثه، خودروی آدمربایان شناسایی و با اجرای عملیات تعقیب و گریز، خودروی پراید متوقف و سه آدمربا را دستگیر شدند. زن جوان نیز از دست آنها رها شد. در بازرسی از خودروی متهمان گوشی، پول و اموال قیمتی شاکی که سرقت شده بود، کشف و تحویل او شد.
متهمان پس از انتقال به پلیس آگاهی در بازجوییها گفتند دارای سوابق کیفری از جمله شرارت، سرقت خودرو، زورگیری، اخاذی و درگیری با ماموران انتظامی هستند و مدتی را در زندان سپری کرده بودند. متهمان پس از آزادی از زندان با تشکیل این باند قصد داشتند در پوشش مسافربر از زنان اخاذی کنند که ناکام ماندند.
با ثبت اظهارات اولیه متهمان برای آنها قرار قانونی صادر شد. تحقیقات تکمیلی از این سه متهم برای برملا شدن دیگر جرایمشان ادامه دارد.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم